Vaga horoskop

32,00 

Opis znaka VAGA (23. rujna – 22. listopada)

Vladar: Venera
Element: Zrak
Kvaliteta: kardinal
Boja: roza
Osobine: pravedan, graciozan, diplomatičan, miroljubiv, neodlučan, cijeni umjetnost

Vaga u svemu traži sklad i ravnotežu. Posvećena je načelu pravednosti i jednakosti. Ne voli sukobe. Ako se dogodi da bude svjedokinja u nekom sporu, obično joj se dodijeli uloga arbitra, jer je mnogi slušaju zbog njenog šarma. Ne voli biti sama pa najviše uživa u društvu ljudi. Ne traje dugo ni bez partnera. Vaga može biti savršena samo kada je zaljubljena. Njezina slabost, koja najviše dolazi do izražaja na poslu i zbog koje često kasne rokovi, jest neodlučnost, odnosno vaganje prednosti i mana.
(veličina fi30 mm)

2 na zalihi

Kategorija:

Opis

Vaga horoskop

lančana vaga

Opis znaka VAGA (23. rujna – 22. listopada)

 

Vladar: Venera
Element: Zrak
Kvaliteta: kardinal
Boja: roza
Osobine: pravedan, graciozan, diplomatičan, miroljubiv, neodlučan, cijeni umjetnost

 

Horoskopska Vaga traži sklad i ravnotežu u svemu. Posvećena je načelu pravednosti i jednakosti. Ne voli sukobe. Ako se dogodi da bude svjedokinja u nekom sporu, obično joj se dodijeli uloga arbitra, jer je mnogi slušaju zbog njenog šarma. Ne voli biti sama pa najviše uživa u društvu ljudi. Ne traje dugo ni bez partnera. Vaga može biti savršena samo kada je zaljubljena. Njezina slabost, koja najviše dolazi do izražaja na poslu i zbog koje često kasne rokovi, jest neodlučnost, odnosno vaganje prednosti i mana.

Karakteristike Vaga
Horoskop Vaga je znak koji uglavnom pokazuje odnose. Najvažnija riječ znaka Vaga je ravnoteža, pa je predstavljena uravnoteženom vagom. Osobe koje imaju naglašen znak Vaga u natalnoj karti razumiju različita gledišta i stoga se često teško definiraju ili donose odluke, čak i kada moraju. Vole izbjegavati konfliktne situacije, što samo naglašava njihovu neodlučnost. Vole savršenstvo. Ponekad ne mogu donijeti odluku samo zato što ne znaju što će odluka donijeti. Isti simbol (Vaga) predstavlja pravosuđe, s kojim su ovi ljudi tako blisko povezani. Kasnije ćemo saznati da je Saturn, planet povezan s prosudbama i sucima, u znaku Vage u znaku njezine egzaltacije. Vaga je jedini objekt u zodijaku, simbolički pokazujući da nastoji suditi neemotivno.

Kako ih prepoznajemo na prvi pogled
Vagama je najvažnije ugoditi, a potom slijedi uravnotežen i skladan život. Jako se boje da nekoga ne povrijede ili ne nanesu nepravdu. U njima je duboko ukorijenjeno uravnoteženo funkcioniranje, što ćete osjetiti već na početku vašeg upoznavanja.

Horoskopska kompatibilnost Vaga s drugim znakovima: Strijelac, Vodenjak, Ovan, Blizanci i Lav

Poznate Vage

Jimmy Carter, Dwight Eisenhower, Mahatma Gandhi, Margaret Thatcher, Louis Aragon, Oscar Wilde,
Henri Bergson, Friedrich Nietzsche, Ray Charles, John Lennon, Franz Liszt, Yves Montand, Bruce Springsteen,
Roger Moore, Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Eleonora Duse, Silvia Kristel, Olivia Newton John, Romy Schneider, Brigitte Bardot, Martin Strel, Renata Bohinc.

 

(Keramički privjesak fi 30 mm)

Trgovina

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vaga horoskop”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)