Jarac ogrlica

32,00 

🦁 Simbol Jarca: Privjesak uočljivo prikazuje simbol zodijaka Jarca, predstavljajući samouvjerenu i odvažnu prirodu ovog astrološkog znaka. 🦁 Astrološki privjesak: Ova ogrlica je osobni privjesak koji utjelovljuje vaš identitet Jarca i omogućuje vam da pokažete svoje jedinstvene kvalitete i astrološke osobine.

2 na zalihi

Kategorija:

Opis

 

Horoskop Jarac

 

Horoskop Jarac

Snage horoskopskog Jarca: Odgovorni, disciplinirani, samokontrolirani, dobri menadžeri
Slabosti: znaju sve, nepobjedivi, snishodljivi, očekuju najgore
Jarac voli: Obitelj, tradiciju, glazbu, podcijenjen status, kvalitetnu izradu
Jarac ne voli: Gotovo sve u nekom trenutku

Jarac je znak koji predstavlja vrijeme i odgovornost, a njegovi predstavnici su tradicionalni i često vrlo ozbiljni. Ove osobe imaju unutarnje stanje neovisnosti koje im omogućuje značajan napredak u osobnom i profesionalnom životu. Oni su majstori samokontrole i sposobni su voditi, praviti čvrste i realne planove i upravljati mnogim ljudima koji rade za njih u bilo kojem trenutku. Oni će učiti na svojim pogreškama i doći do vrha samo na temelju svog iskustva i stručnosti.

Budući da je zemljani element poput Bika i Djevice, ovo je posljednji znak u triju praktičnosti i prizemljenosti. Ne samo da su usredotočeni na materijalni svijet, već ga mogu maksimalno iskoristiti. Nažalost, ovaj element ih također čini tvrdima i ponekad previše tvrdoglavima da se pomaknu s jedne perspektive ili točke u vezi. Teško prihvaćaju tuđe različitosti koje su predaleke od njihovog karaktera, a zbog straha bi mogli pokušati agresivno nametnuti svoje tradicionalne vrijednosti.

Saturn je vladajući planet Jarca i ovaj planet predstavlja ograničenja svih vrsta. Njegov utjecaj čini ove ljude praktičnima i odgovornima, ali u isto vrijeme hladnima, distanciranima i neumoljivima, sklonima krivnji i okrenutima prošlosti. Moraju naučiti opraštati kako bi im život postao lakši i pozitivniji.

Horoskop za Jarca je stvoren da se suoči sa strahom i stvara paniku. To je znak odluka donesenih da se zaštitimo od čudovišta u našem umu, životu i neposrednoj fizičkoj okolini. Uvijek spreman transformirati se u nešto što plaši te strašne stvari, Jarac govori svakoj prirodnoj lančanoj reakciji straha, gdje jedna strašna stvar dovodi do mnogih drugih koji se pojavljuju kao obrambeni mehanizmi koji samo pogoršavaju stvari. Utonuli u svoju tajnovitost, suočavaju se sa svijetom onakvima kakvi jesu – dovoljno hrabri da nikada ne pobjegnu, ali se stalno boje svojih unutarnjih čudovišta.
Kompatibilni znakovi Jarac: Bik, Djevica, Škorpion, Ribe

 

Facebook

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Jarac ogrlica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)