Lančani pucač

32,00 

Opis znaka STRIJELAC (22.11. – 20.12.)

Vladar: Jupiter
Element: Vatra
Kvaliteta: promjenjiva
Boja: plava
Osobine: optimista, ekstravagantan, avanturist, slobodnog duha, neovisan, tragač za istinom

Strijelac je nemirnog karaktera i najviše ga ispunjava kada je uključen u akciju. Budući da je znatiželjan, voli putovati i uvijek ga zanima nekoliko stvari odjednom. Lako uspostavlja kontakte i nova prijateljstva. Zanimaju ga strane kulture i običaji. Voli zabavu, voli izazove, bezbrižan je i uživa u životu. Strijelcima je potrebno mnogo prostora da istražuju svoj svijet i nemaju strpljenja ako se taj prostor na bilo koji način zadire.
(veličina fi 30 mm)

2 na zalihi

Kategorija:

Opis

 

 

Lančani pucač

{%ALT_TEXT%}

Lančani pucač

 

 

Horoskop Strijelac

(23. studenog – 21. prosinca)

Horoskopski strijelac je treći vatreni znak kojim vlada planet Jupiter. Riječ je o dobro informiranim i znatiželjnim osobama, koje u životu vodi priličan optimizam. Ali mogu se uplesti u rasprave oko nepotrebnih sitnica koje loše utječu na njihov duhovni mir. Kroz život idu šalama i iskričavim humorom. U društvu Strijelca ne može vam biti dosadno. Svojom ljubaznošću pozitivno utječu na sve prisutne i često drže cijelo društvo budnim. Ponekad odu predaleko u svom entuzijazmu. Zaslijepljeni mogućim uspjesima, svoj posao obavljaju površno i neodgovorno. Strijelac uvijek nađe izlaz iz bilo kojeg bolesnog stanja. U tome je bespomoćan samo kada ima psihičkih problema ili kada nije u ravnoteži. Za razliku od drugih, njihov znak ima mitološko značenje. Njihov moto je filozofiranje, koje ih uvijek iznova izvlači iz nevolje. Nije bitno jesu li poput divljeg konja ili mrzovoljnog mudraca, ne vole komplikacije i planiranje. Trude se da se u životu sve odvija spontano. Strijelac je najponosniji ako je sam krojač svoje sreće.

Lančani pucač

Podudaranje

Avanturistički Strijelac i mladenački duh Ovna savršen su spoj, mogu biti i jako dobri prijatelji, ljubavnici i imati puno toga zajedničkog. Oboje su vatreni znakovi i plamen želje neprestano gori iznad njih. Imaju veliko skladište energije koja ih povezuje. Razlike u mišljenjima ne traju dugo. Ovan sporo preuzima inicijativu i najambiciozniji je znak, pun novih ideja, a Strijelac se rado uključuje u zajedničke avanture. Imaju mnogo zajedničkih interesa i slične osobnosti, njihovo zajedničko vrijeme je uvijek zabavno. Jako se dobro slažu u entuzijazmu, energiji i zajedničkom životnom putu. Njihovi zajednički interesi i slični karakteri čine Strijelca i Ovna jednom od najboljih kombinacija za dugotrajnu vezu i zajednički život. Savršena kombinacija.

Lančani pucač

Strijelac i Vodenjak su kreativan i jedinstven par. Ovo partnerstvo je neometano, ujedinjeno idealima Vodenjaka i znanjem Strijelca. Njihov odnos uvijek je zanimljiv i s romantičnim daškom harmonije u velikom prijateljstvu. To omogućuje stvarnu komunikaciju i stvarno razumijevanje jedni drugih. Oba znaka su idealisti i životni entuzijasti, zajedno svladavaju i najjače oluje. Kao par žanju istinsko divljenje u društvu. Također se slaže s Blizancima, Vagama i Lavovima.

pratite nas ovdje

Trgovina

 

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lančani pucač”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)