Lanac mandale

32,00 

Kategorija:

Opis

Elegantna mandala ogrlica

Elegantna mandala ogrlica-Uživajte u očaravajućoj privlačnosti naše Mandala ogrlice, pedantno ručno izrađene s ljubavlju i pažnjom. Ovaj izvrstan komad okultnog nakita za žene utjelovljuje duhovno značenje i bezvremensku ljepotu, što ga čini savršenom ogrlicom za one koji traže spokoj i unutarnju snagu. Naš privjesak Mandala zadivljujuće je remek-djelo, složeno izrađeno od visokokvalitetne keramike koja odražava predanost i umijeće naših vještih majstora. Simbol svete mandale istaknut na površini privjeska ima duboko duhovno značenje – sveti zvuk koji predstavlja suštinu, jedinstvo i božansku energiju svemira. Bilo da ste strastveni jogi, iskusni entuzijast meditacije ili jednostavno netko koga privlači misticizam istočnjačkih tradicija, ova je ogrlica dodatak vašoj kolekciji koji morate imati. Zbog svoje elegancije i izrade, privjesak je prikladan za svakodnevno nošenje kao i za posebne prilike, jer vas osnažuje opipljivim podsjetnikom na ravnotežu i mir tijekom cijelog dana.

  • Lanac ručne izrade
  • Širina privjeska: 33 milimetra
  • Materijali: keramika

Ženska ogrlica mandala

 

 

 

Ručno rađena keramička mandala ogrlica-Elegantna mandala ogrlica

Ručno rađen keramički privjesak:. Svaki izrađeni privjesak ima jedinstven dodir, osiguravajući da niti jedan komad nije isti. Keramički materijal daje osjećaj uzemljenosti, omogućujući vam da se povežete s energijom zemlje dok dublje ulazite u svoje duhovne prakse.

ogrlica za meditaciju

 

Ogrlica za meditaciju

prihvatite meditativnu auru kojom ovaj privjesak odiše. Služi kao žarišna točka za vaše sesije meditacije, vodeći vas u stanje harmonije i svjesnosti.

Privjesak s lancem snage: inherentna moć simbola Mandala odjekuje u vama, ulijevajući povjerenje i otpornost tijekom životnih izazova. Ovaj privjesak služi kao osnažujući talisman koji vas inspirira da prigrlite svoju unutarnju snagu i hrabro se suočite sa svijetom.

yoga ogrlica mandala

 

Okultni nakit za žene: Prihvatite svoju duhovnu stranu s ovim očaravajućim komadom okultnog nakita. Njegova suptilna, ali snažna prisutnost nadopunjuje vaš stil, izražavajući vašu povezanost s drevnom mudrošću i misterijama svemira.

Nježan i svestran: sofisticirani dizajn privjeska daje suptilan dodatak svakoj odjeći. Nosite je samu za minimalistički izgled ili je stavite u sloj s drugim ogrlicama za komplet inspiriran boemima – mogućnosti su beskrajne.

Prihvatite duboku vedrinu Mandala privjeska koji elegantno krasi vaš vrat i unosi osjećaj mira i sabranosti u vaš život.

 

Facebook

Slični proizvodi