Lanac drvo života

32,00 

S lancem stabla života nedvojbeno ćete privući pažnju gdje god se pojavite. Neizostavan je dodatak svakom ormaru!

5 na zalihi

Opis

Šarmantni lančić drvo života

Predstavljamo Šarmantni lančić stablo života, personalizirani keramički dar za nju koji utjelovljuje eleganciju i šarm. Ovaj ženski Šarmantni lančić stablo životaima  je pažljivo izrađen kako bi svakoj odjeći dodao ljepotu i značenje. Ogrlica Drvo života izrađena je od čiste keramike; lančić ima obostrani print. Ogrlica je upakirana u simpatičnu poklon kutiju i može poslužiti kao poklon – u raznim prilikama.

  • ženski lanac drvo života
  • Širina privjeska: 30 milimetara
  • Visina privjeska: 30 milimetara
  • Urađen po porudžbini

Šarm lanac drvo života

Šarmantni lančić stablo života više je od pukog komada nakita – on je simbol međusobne povezanosti, rasta i vitalnosti. Očaravajući dizajn Drveta života predstavlja jedinstvo svih živih bića i kontinuirani ciklus života. Svojim zamršenim granama i korijenjem podsjeća nas na našu duboku povezanost s prirodom i svijetom oko nas.

Ono što izdvaja naš Šarmantni lančić stablo života je mogućnost personalizacije. Svaka se ogrlica može prilagoditi jedinstvenim kamenom, što vam omogućuje da odaberete dragulj koji ima posebno značenje. Bilo da se radi o kamenu rođenja, omiljenoj boji ili kamenu za koji se vjeruje da donosi pozitivnu energiju, ovaj osobni pečat dodaje dašak individualnosti ogrlici, čineći je doista jedinstvenim darom.

Ručno izra

Dizajnirana s pažnjom na detalje, naša ogrlica s stablom života ima nježan lančić koji lijepo nadopunjuje privjesak. Sam privjesak je stručno izrađen i prikazuje zamršeni dizajn drvca s preciznošću i elegancijom. Kombinacija keramičkog privjeska i motiva stabla života stvara zadivljujući komad nakita koji bez napora uljepšava svaki outfit, čineći ga prikladnim i za ležerne i za formalne prilike. Nošenje naše ogrlice sa stablom života više je od pukog pribora; to je izjava o stilu, značenju i osobnoj povezanosti. Bez obzira odlučite li ga nositi zbog njegove estetske privlačnosti ili simbolike koju nosi, ovaj nakit stabla života zasigurno će biti dragocjen dodatak vašoj kolekciji.

Otkrijte ljepotu i značenje ogrlice Drvo života, personaliziranog poklona od keramičkog nakita za nju koji spaja eleganciju i značenje u jednom izvrsnom komadu. Naručite svoj danas i prihvatite bezvremensku privlačnost ovog šarmantnog dodatka.

Facebook

Lanac stabla života